Overslaan en naar de inhoud gaan

Businesscoaching

We kiezen er voor om ons bedrijf, Consult Supply, naar een volgend niveau te brengen. Eigenlijk zeggen we dan dat we het anders gaan doen, want je bereikt geen verandering door hetzelfde te doen wat je al jaren doet. En het bedrijf verandert maar in de mate dat de zaakvoerders, meestal de eigenaars, verandering toelaten.

 

Met dit in mijn achterhoofd, wist ik dat ik hulp nodig had. Verandering betekent voor mij uit mijn comfortzone treden.

 

Onze visie en missie kan ik met gemak uitleggen. We willen met Consult Supply onze omgeving mooier maken. De natuur en architectuur inspireren mij. Ik hou van schoonheid. Door oa. mee te helpen leegstaande panden of vervuilde gronden aan te pakken, realiseren we onze missie.

 

De vraag is nu, hoe ga je naar het volgend niveau (lees: een grotere impact maken)? Het is duidelijk dat je daarvoor strategieën nodig hebt, je zichtbaarder moet worden en aan je mindset moet werken.

 

Vandaar de beslissing om een businesscoach onder de arm te nemen. Maar niet zomaar een coaching. Het is een coach die rekening houdt met onze missie, die de nadruk legt op onze authenticiteit en die de strategieën kent om dit gerichter in de wereld neer te zetten. Want als uw doelstellingen in lijn liggen met waar je voor staat en je werkt aan je beperkende gedachten, dan stroomt het!

Reactie toevoegen