Overslaan en naar de inhoud gaan

Consult Supply
blog

Blog

Outsmart Habits (1)

"HET ANTWOORD ZIT HEM IN DE VRAAG !"

Wanneer je een oplossing wilt vinden voor een probleem, dan stel je best de juiste vraag.

 

Als ingenieurs werden wij opgeleid om problemen te analyseren, naar de oorzaak te kijken en dan een oplossing te vinden.

In onze aanpak binnen Consult Supply zijn we dit gaan bijschaven. Want...

Businesscoaching

We kiezen er voor om ons bedrijf, Consult Supply, naar een volgend niveau te brengen. Eigenlijk zeggen we dan dat we het anders gaan doen, want je bereikt geen verandering door hetzelfde te doen wat je al jaren doet. En het bedrijf verandert maar in de mate dat de zaakvoerders, meestal de eigenaars, verandering toelaten.

 

Met dit in mijn achterhoofd, wist ik dat ik hulp...

Co-creatie

Toen wij de kans kregen om een grotere opdracht aan te nemen, hadden we de keuze om partners in onderaanneming te contracteren of om een samenwerking aan te gaan. Er is wel degelijk een verschil tussen beiden. In onderaanneming komen de partners minder in beeld. Bij een samenwerking zet je iedereen rond het project. Dan ontstaat er...

10 jaar Consult Supply

Op het einde van het jaar blikt een mens al eens terug. Op het einde van 2017 kan ik terugblikken op tien jaar zelfstandig werken binnen Consult Supply.

 

Het viel me op dat ik de afgelopen maanden vragenlijsten voorgeschoteld kreeg van mensen die via het Starterslabo aan de slag willen als zelfstandige. En ook mijn dochter interviewde mij voor haar les economie. Waarom...